Snooper S6810 Ventura Pro

Navigatie (PNA)

 | 

Snooper

 | 

Ventura

Volgende >>


Snooper S6810 Ventura Pro


Snooper S6810 Ventura Pro


GRATIS levenslange kaartupdates!

Artikelcode: SNO-S6810-VENDe Ventura Pro S6810 beschikt over een groot 7" LCD-scherm om makkelijker te navigeren. Daar de Ventura Pro S6810 volledig compatibel is met Tyre Pilot bandendrukmonitor, zal hij onmiddellijk druk- en temperatuurwijzigingen op het scherm weergeven zodat u veiliger en economischer rijdt. De Ventura satellietnavigatie bevat informatie over meer dan 24.000 kampeerplaatsen in Europa, waaronder ACSI, BordAtlas, Camperstop, Alan Rogers, The Caravan Club and The Camping en Caravan Club sites, en is daardoor de nummer 1 keuze voor eigenaars van caravans en woonwagens.

Details
Snooper Ventura Pro S6810 - het beste navigatiesysteem speciaal voor caravans en campers is nu nog beter geworden. Nu inclusief kruisingsoverzicht, baaninstructies en informatie over 24.000 campings en camperparkeerplaatsen in 31 landen!

GRATIS levenslange kaartupdates!
S6810 wordt standaard met GRATIS levenslange kaartupdates geleverd, zodat u altijd over de allernieuwste Ventura Pro-software en kaarten op straatniveau beschikt. Registreer uw apparaat na aankoop en ontvang gratis kaartupdates gedurende de levensduur van uw apparaat. Kijk op https://www.snooperneo.co.uk/europe/lifetimemapupdates.cfm voor meer informatie.

Ventura Pro S6810 beschikt over een groot 7" LCD-scherm om bestuurders een duidelijker zicht te geven van de Ventura unieke satellietnavigatiesoftware en is compatibel met het eigen bandendrukbewakingssysteem van Snooper, Tyre Pilot. Tyre Pilot waarschuwt onmiddellijk over bandendruk- of temperatuurwijzigingen tijdens het rijden, waardoor de veiligheid en economisch rijden voor elke rit gegarandeerd is.

"Nu inclusief informatie over campings en camperparkeerplaatsen geleverd door ACSI, BordAtlas en Camperstop!"

Snooper Ventura Pro S6810 bevat als eerste draagbare navigatiesysteem speciale routeplanning voor caravans en campers – plus de meerdere malen bekroonde flitscamera-locatietechnologie van Snooper. Ventura is uitgebracht in 2009 en is en enorm succes gebleken, zeer gewaardeerd door caravan- en camperenthousiastelingen in heel Europa. U hoeft alleen de hoogte, breedte en het gewicht van uw voertuig in te voeren en Ventura berekent automatisch routes zonder lage bruggen, gewichtsbeperkingen en andere gevaren.

Het Snooper Ventura Pro S6810-satellietnavigatiesysteem is het resultaat van vele maanden ontwikkeling, gebaseerd op onze branche-onderzoeken en feedback van de duizenden caravan- en campergebruikers. Daardoor is Ventura Pro het meest uitgebreide draagbare satellietnavigatiesysteem voor caravans en campers op de markt geworden. Als basis gebruikt Ventura Pro de gegevens van Here, maar Ventura Pro is verder uitgebreid met duizenden extra gegevens, om veel meer dekking te bieden voor wat betreft gevaren op de weg dan elk ander systeem op de markt.

Ventura Pro S6810 heeft een groot, 7-inch display. Dankzij dit grote scherm kunt u mogelijke gevaren voor uw voertuig, zoals gewichts- en hoogtebeperkingen, veel makkelijker zien en zijn alle stap-voor-stap route-instructies in groter formaat zichtbaar, zodat ze onderweg makkelijker en veiliger zijn op te volgen.

Alles aan de Ventura Pro S6810 is groter en beter. Adressen kunnen makkelijker worden ingevoerd en u bladert makkelijker door het systeemmenu, omdat de knoppen op het scherm groter en daardoor makkelijker te bedienen zijn. Bovendien bevat de S6810 GRATIS TMC-verkeersinformatie en Bluetooth-handsfree. U kunt zelfs een achteruitrijcamera aan het systeem koppelen!

Ventura Pro S6810 - Wat is er nieuw?

Compatibel met Tyre Pilot
Voor veiliger en zuiniger te rijden, is Ventura Pro S6810 compatibel met ons nieuwste hulpmiddel voor het rijden, Tyre Pilot, een bandendrukbewakingssysteem. De druk en temperatuur van de banden van uw voertuig worden weergegeven op het scherm en daarnaast wordt u gewaarschuwd voor drukval en abnormale temperatuurverhogingen via een hoorbaar signaal. 3% van alle ongevallen met voertuigen wordt veroorzaakt door defecte banden en dit is de belangrijkste oorzaak bij incidenten met voertuigen. Doordat u uw banden tijdens het rijden kunt controleren en kunt zien of ze volledig zijn opgeblazen, kunt u tot 10% aan brandstofkosten besparen, de levensduur van uw banden met 35% verlengen en de kans op een ongeval of klapband verminderen.

Ventura Tyre Pilot S6810
Voor meer informatie over de voordelen van Tyre Pilot klik hier. Tyre Pilot is een optie die tegen meerprijs geleverd kan worden.

FM-transmitter
Geniet van de bekroonde Ventura navigatie via de luidsprekers van uw voertuig met de ingebouwde FM-transmitter. Nu is het nog makkelijker om te luisteren naar de stapsgewijze navigatie, terwijl u zich kunt concentreren op de weg voor u.

Nieuwe en uitgebreide Alan Rogers campinggegevens
Met de Ventura Pro S6810 lanceren wij onze nieuwe samenwerking met Alan Rogers Travel. Alan Rogers publiceert toonaangevende campeergidsen, gekend bij en vertrouwd door eigenaars van caravans en woonwagens sinds 1968. De volledig nieuwe Ventura satellietnavigatie bevat nu standaard uitgebreide campeerinformatie van Alan Rogers. Zeer makkelijk in gebruik, u klikt gewoon op het Alan Rogers pictogram, kiest het gewenste land, de regio en de campeerplaats en uw Snooper Ventura zal gedetailleerde, uitgebreide gegevens weergeven over de camping en u veilig daarheen navigeren.
 
Groot 7" LCD-aanraakscherm.
Voor duidelijker en makkelijker navigeren, is de S6810 uitgerust met een ingebouwd 7" LCD-aanraakscherm. Verbeterd met een hogere schermresolutie, waardoor bestuurders snel een aankomend knooppunt of rijstrookaanwijzingen zien. 

The Caravan Club, The Camping & Caravanning Club en Alan Rogers
Snooper Ventura is nu voorzien van een volledige lijst met campeerplaatsen van The Caravan Club, The Caravan Club goedgekeurde campeerplaatsen en The Camping & Caravanning Club campeerplaatsen en Alan Rogers - allemaal vooraf ingelezen zodat u ze kunt zoeken en rechtstreeks erheen kunt navigeren met slechts één druk op de knop.

Nu inclusief informatie over campings en camperparkeerplaatsen geleverd door ACSI, BordAtlas en Camperstop!
Selecteer de faciliteiten die u wenst in de ingebouwde ACSI, BordAtlas and CamperStop databases en zoek en navigeer naar een van de 24.000 campings en camperparkeerplaatsen in 31 landen van Europa. In veel gevallen laat Ventura u voordat u vertrekt ook nog een foto van uw gekozen camping zien!
Snooper heeft de handen ineengeslagen met camping- en camper­parkeer­plaats­specialisten ACSI, BordAtlas en CamperStop, om u de meest volledige camping- en camper­parkeer­plaats­database te kunnen bieden, die standaard op de Ventura is opgeslagen. U hoeft slechts het land en de regio in te voeren waar u naartoe wilt en vervolgens uw wensen te selecteren uit een uitgebreide lijst campingfaciliteiten, zoals een zwembad, watersport, een rivier in de buurt, aan zee of met winkels, restaurants enz. Ventura doet de rest. Er wordt dan een lijst weergegeven met campings die aan uw criteria voldoen, soms zelfs met foto’s, zodat u de camping zelf kunt zien. Zodra u de gewenste camping of camperparkeerplaats hebt gevonden, leidt Ventura u er rechtstreeks naartoe.

Nieuwe, verbeterde kaarten
Meest recente kaarten op straatniveau, geleverd door Here™.

Kruisingsoverzicht.
Afbeeldingen in volledig scherm van grote snelwegkruisingen helpen u veiliger te navigeren.
 
Baaninstructies
Speciaal geformuleerde baaninstructiesoftware geeft vooraf aan welke baan of banen moeten worden gebruikt als u een kruising nadert, voor uw veiligheid.

My Speed®
De snelheid van bijna elke weg in Europa wordt nu altijd duidelijk weergegeven op uw Ventura Pro S6810. Kies tussen maximumsnelheden voor auto's en adviessnelheden voor caravans en campers. My Speed kan u bovendien waarschuwen als u per ongeluk de snelheidslimiet overschrijdt.

Uw route
Maak en bewaar uw eigen routes. Selecteer in de kaartweergave de weg die u wilt nemen of zoek weg voor weg en gebruik 'Uw route' om uw eigen persoonlijke routes samen te stellen.

Zoeken naar nuttige plaatsen op route
Zoek in onze uitgebreide lijst met Nuttige plaatsen met behulp van de nieuwe zoekfaciliteit voor NP's op route. Met deze functie kunt u nuttige plaatsen specifiek langs uw vooraf geprogrammeerde route zoeken.

Nieuwe en Verbeterde Menuweergave.
Ventura Pro S6810 heeft nu een geheel nieuw en aangepast menu-ontwerp. Helderer, stijlvol en strak.

Door de gebruiker aanpasbare tekst op de kaart.
Vergroot de letters van de straatnamen en nummers die worden weergegeven op het scherm waardoor ze gemakkelijker te lezen zijn voor een veilige en makkelijke rit.

Routetimer
Stel de Routetimer in zodat u wordt verwittigd als u een pauze nodig heeft. Stel de maximaal toegestane rijtijd in en de tijd voor een voorafgaande waarschuwing tot aan uw volgende pauze. De routeklok houdt voor u de rijtijd bij die nog overblijft en verwittigt automatisch als het tijd is voor een pauze.

GRATIS softwareupdates!
Bij Snooper begrijpen we dat de technologie-ontwikkeling soms moeilijk bij te houden is. Zodra je een nieuwe pc of televisie hebt aangeschaft, is die alweer ouderwets. Daarom bieden we u gratis sofwareupdates! Daar de technologie van Snooper’s Ventura steeds maar beter wordt, blijft u zo bij de tijd en weet u dat u altijd de meest actuele apparatuur hebt!

Standaard uitgebreide Europese dekking
Ventura wordt standaard geleverd met kaarten van West- en Oost-Europa op straatniveau. De uitgebreide Europese dekking omvat nu:
Verenigd Koninkrijk• Ierland• Frankrijk• Spanje• Portugal• Italië• Oostenrijk• Zwitserland• België• Nederland• Luxemburg• Duitsland• Denemarken• Noorwegen• Zweden• Finland• Polen• Estland• Litouwen• Tsjechië• Letland• Liechtenstein• Hongarije• Roemenië• Slowakije• Slovenië• Servië• Montenegro• Kroatië• Turkije• Griekenland• Albanië• Bosnië & Herzegovina• Bulgarije• Macedonië

Multi-route.
Meerdere stops op een route invoeren, kan lastig zijn voor de bestuurder; welke is nu de beste route? Waar zouden we best eerst stoppen? Met de Ventura Pro S6810 wordt dit kinderspel en plant u uw multi-route met stops tot op 16 bestemming met slechts één druk op de knop. Met behulp van het multi-route pictogram, kunt u eenvoudig de gewenste bestemmingen vinden door de postcode, de stad, een bezienswaardigheid of zelfs favorieten in te geven en de S6810 zal uw route samenstellen met de verschillende stopplaatsen. Wilt u de best beschikbare route? Druk dan op de knop "opnieuw berekenen" van uw S6810 en de bestemmingen zullen op de meest logische volgorde gesorteerd worden en u de eenvoudigste en meest kostenefficiënte route weergeven.

Routesimulatie.
Voor bestuurders die graag iets op voorhand plannen, kan de Ventura Pro S6810 een simulatie maken van uw reis voor uw vertrek. Geef uw bestemming in, druk op "simulatie" en de S6810 zal uw route op het scherm weergeven, ideaal voor algemene richtlijnen of als u een stopplaats aan uw reis wenst toe te voegen maar niet zeker bent waar te stoppen.

TMC Traffic-informatietechnologie - GRATIS!
De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente verkeersinformatie heeft. Als er een opstopping op uw route is, vraagt u Ventura gewoon automatisch een alternatieve route te zoeken.

Meer dan 2 miljoen NP's in Europa, waaronder door ACSI, BordAtlas, Camperstop en Caravan Club aanbevolen plaatsen, plus The Camping & Caravanning Club-plaatsen standaard geladen!
Een uitgebreide lijst van hotels, restaurants, campings, benzinestations, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

Zoeken op volledige postcode
Voor de meest nauwkeurige postcodezoekfunctie gebruikt Ventura de 7-cijferige postcodezoekfaciliteit van Navteq, de meeste uitgebreide in zijn soort.

Bluetooth-handsfreetechnologie
Ventura is uitgerust met Bluetooth-handsfreetechnologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden.

Koppeling achteruitrijcamera.
Voor betrouwbare achteruitrijacties, kan de Ventura Pro S6810 gekoppeld worden aan uw achteruitrijcamera en kunnen deze beelden worden weergegeven op het 7" scherm voor een makkelijkere manipulatie. Koop vandaag nog een Snooper achteruitrijcamera en verminder het risico op een ongeval.

Autonavigatie
Hoewel Ventura specifiek is ontworpen voor navigatie met een caravan of in een camper op veilige en toegestane wegen, heeft het product ook een autostand. Wanneer u de Ventura in autostand zet, wordt u over de meest effectieve routes voor auto’s geleid!

Lader voor in het voertuig met superieure TMC-antenne.
Rijden makkelijker maken is onze missie en met de nieuwe Ventura S6810, hebben we een lader voor in het voertuig gecombineerd met een superieure TMC-antenne, daardoor heeft u minder kabels nodig en is de kans kleiner om die belangrijke antenne te verliezen.

Bekroonde technologie voor snelheidscontrolelocaties.
Ventura is geheel uniek. Het is het enige navigatiesysteem dat kan waarschuwen voor snelheidscontrole die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de snelheidscontroledatabase 24 uur per dag, 365 dagen per jaar updaten. Ventura gebruikt onze unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. Ventura leidt u moeiteloos van A naar B én zorgt dat u daar zonder bekeuringen komt.

Het AURA-voordeel! HET BELANG VAN VERIFICATIE - Niet alle databases zijn hetzelfde
AURA is anders dan vele andere GPS-databases, die grotendeels vertrouwen op snelheidscontrolelocaties die worden geleverd door hobbyisten, die wellicht het verschil niet zien tussen een snelheidscamera of een rood-lichtcamera en een verkeersstroomcamera of bewakingscamera. Deze databases geven daardoor weleens vals alarm, waardoor u ook de legitieme waarschuwingen misschien niet meer serieus neemt en er dus eigenlijk geen reden meer is een GPS-database te hebben.
Andere databases worden niet elke dag bijgewerkt en laten u niet onbeperkt updates downloaden. Daardoor zijn apparaten die van deze databases gebruik maken, niet meer zo actueel als zou kunnen en missen ze waarschijnlijk waarschuwingen.
Snooper heeft daarentegen een professioneel team samengesteld, dat elke werkdag elke snelheidscamera en elk risicogebied dat de AURA-database ingaat, controleert.
De AURA-database wordt continu bijgewerkt en is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. De betrouwbaarheid van AURA wordt gesteund door Snooper, een van de meest gerespecteerde en vertrouwde fabrikanten van navigatie- en snelheidscontroledetectiesystemen. Snooper is gevestigd sinds 1979 en heeft tientallen prijzen gewonnen voor innovatie en productkwaliteit.
Als u overweegt een GPS-database aan te schaffen om het risico op een bekeuring of ongeluk te verkleinen, is het dan niet verstandig te kiezen voor de database – en het bedrijf – dat een dergelijk risico het meest verkleint?

Hoe werkt het?
Snooper Ventura geeft persoonlijke waarschuwingen voor alle soorten snelheidscontrole, zowel vaste als mobiele!
De AURA-snelheidscontroledatabase biedt nu wereldwijde bescherming. Ons systeem bevat ook locaties in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord-Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en groeit nog steeds.
Let wel dat de functie voor snelheidscontroledetectie in sommige landen illegaal is. De functie kan echter worden uitgeschakeld.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Ventura-routeplanning 
Ventura maakt gebruik van Here™-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route

Wat is inbegrepen?
1 x Ventura Pro S6810 draagbare satellietnavigatie eenheid
1 x Lader voor in het voertuig 
1 x Houder om tegen de voorruit te bevestigen
1 x Dashboardhouder
1 x Versterkte draagtas
1 x USB-kabel

De belangrijkste kenmerken omvatten:
Ventura Routeringssoftware
TMC-verkeersinformatietechnologie
Knooppuntoverzicht
Rijstrookaanduiding 
Mijn Snelheid ​​- snelheidsbeperkingen
Uw Route - bereken uw eigen op maat gemaakte routes
Multi-route planner
Routetimer
Gebruiker POI's - uploaden en delen van POI's met andere gebruikers
Navigeer op knooppuntnummer
Navigeer op coördinaten
Navigeer met Easting & Northing
Bluetooth handenvrij
7” kleuren LCD Touch screen
3D Richtingaanwijzers
Ingebouwde SiRF III GPS-antenne
Gesproken instructies, afslag per afslag 
Ingebouwde oplaadbare batterij
'One touch' Thuis & Kantoor routeplanner
Uitzicht 2D & 3D-kaart
Een keuze uit verschillende kleuren op het scherm
Uitgebreide lijst van interessante locaties

Specificaties
Processor (CPU) SiRF Atlas VI processor 800mHz
OS WinCE 6.0
Geheugen 256MB (SDRAM)
Geheugenkaart Micro SD-kaart tot 32GB (incl. 4GB UK of 8GB EU-kaarten)
Intern Nand flashgeheugen: 4GB
GPS-ontvanger, hooggevoelige module 
GPS-model: TriG RF Lite (CSR)
Frequentie: 1,575 GHZ
C/A-CODE: 1,023 MHZ bitsegmentsnelheid
Kanalen: 32 kanalen
Traceergevoeligheid: -165dBm
Nauwkeurigheid van de plaatsbepaling: 10m, 2D RMS 5m, 2D RMS, WAAS beschikbare
snelheid: 0,1 m/sec.
Bijwerkcijfer gegevens: 1HZ
Recuperatietijd: Gemiddeld 1 sec.
Opstarttijd (heet): Gemiddeld 2 sec.
Opstarttijd (warm): Gemiddeld 32 sec.
Opstarttijd (koud): Gemiddeld 35 sec.
Maximale positionering hoogte: 18.000 m
Maximale snelheid: 515 m/sec.
Acceleratie: < 4 g
Ingebouwde, passieve keramische GPS-antenne 
LCD-scherm afmetingen: 7"
Schermresolutie: 800x480px
16:9 TFT LCD
LCD-helderheid ›= 300NIT
Bluetooth klasse 2 BLUETOOTH
Chipset: MT6611 Bluetooth specificatie 2.1 + EDR
Wifi: Ja
FM-transmitter: Ja
AV-in: Ja
USB: USB-apparaat 2.0 (mini-poort)
Frequentiebereik: 2402MHz~ 2480MHz
Gevoeligheid: -90DBm
Zendvermogen: 4DBm
Gebruikersinterface aanraakscherm & 1 Aan-/uitschakelaar/Menuknop
Luidspreker: Ingebouwde luidspreker 3 wat
Hifi stereo 16Ω of 32Ω hoofdtelefoonaansluiting (φ 2,5)
Microfoon 40dB
Li-ion batterij 1800 mAh
Vermogen 12-24V DC-OUTPUT: 5,2V DC 1,5A
Capaciteit 400-450 mAh 60 mA (4,2V) (Normaal) in werking
800 mA (4,2V) (Normaal) tijdens opladen
800 mA (4,2V) (Normaal) in werking & tijdens het opladen
Bedrijfstemperatuur bereik. -10°C.~ +60°C.
Opslagtemperatuur bereik. -20°C.~ +70°C.
Bedrijfsvochtigheid bereik. 45%. ~ 80%RH
Atmosferische druk. 860 MBar. 1060 Mbar.

Afmetingen B:182mm x H:109mm x D:19mm

Computersysteem vereisten: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
€ 390.08
€ incl.BTW 472.00
Op voorraad bij leverancier, levertijd ca. 1 werkweek.Aantal   Alternatieven