Ventura

Navigatie (PNA)

 | 

Snooper

 | 

Ventura


Ventura is een geheel uniek, draagbaar navigatiesysteem, specifiek ontworpen voor gebruik in campers en caravans. De routeplanning is gebaseerd op de afmetingen van uw voertuig die U van te voren in het toestel ingeeft. Hierdoor voorkomt U problemen met wegen en obstakels waar U met uw camper of caravan moeilijk of niet langs kunt. De Ventura navifgatiessystemen zijn uiterust met een uitgebreide database van campings en camperstandplaatsen.  Snooper werkt hiervoor samen met de campingspecialisten ACSI, CamperStop  (Facile-en-route) en BoardAtlas om een up-to-date database te kunnen bieden van 20.000 erkende campings en camperstandplaatsen. Zoeken naar bijvoorbeeld ACSI-EU-campings is dus heel eenvoudig.
Keuzehulp
  • De SC5800 DVR heeft een groter scherm (5") en een ingebouwde dashcam.
  • De S6810 is het meest verkochte model met 7" scherm. Het grote scherm zorgt voor een goede zichtbaarheid van de kaart, ook als de unit iets verder van de bestuurder staat.
  • De S8110 is een S68o0 met ingebouwde digitale TV. Hiermee kunt DVB uitzendingen bekijken. Scherm is eveneens 7".

Snooper levert geen thuisladers mee. Om de Snooper thuis te kunnen laden raden wij u de aanschaf een zogenaamde gelijkrichter aan. Dis is een transformator met een aanstekeraanlsuiting, waarop de met het toestel geleverde autolaadsnoer aangesloten kan worden. Met deze gelijkrichter heeft u een multifunctionele oplossing: u kunt deze gebruiken voor alle apparaten met een sigarette aanstekeraansluiting. Een dergelijke gelijkrichter moet meer dan 3A stroom kunnen leveren, en kan optioneel mee besteld worden.

Snooper S6900 Ventura Pro

Snooper S6900 Ventura ProGRATIS levenslange kaartupdates!
€ 390.08
€ incl.BTW 472.00


Uitverkocht, lange levertijdAantal  
Snooper S8110 Ventura Pro

Snooper S8110 Ventura ProGRATIS levenslange kaartupdates!
€ 445.00
€ incl.BTW 538.45


Uitverkocht, lange levertijdAantal