Snooper Updaten

Snooper Updaten


Updaten van Snooper toestellen en kaartmateriaal

Voor het updaten van uw Snooper Ventura of Truckmate toestellen, kunt u terecht bij Snooper. Geef het serienummer van uw toestel in en druk op de knop "check". U krijgt dan een aantal mogelijkheden, zoals Device  Software update (voor het updaten van uw toestel met de laatste software) en Software, waar u o.a. software voor de PC kunt vinden om de kaarten te updaten, of de Speed Camera's en POI's. Let op de instructies.

De Snooper toestellen van de laatste jaren zijn geleverd met "levenlange" gratis kaart updates. Voor oudere toestellen kan het zijn dat u kaartmateriaal moet aankopen. Voor laatste soort is het mogelijk om de optie levenslange kaartupdates aan te kopen. Echter dient u altijd de afweging te maken dat "levenslang" betekent, zolang uw toestel functioneert. Deze update service is namelijk serie nummer afhankelijk en niet overdraagbaar naar andere toestellen.

Grootte kaartmateriaal
Het kaartmateriaal wat Snooper de laatste jaren ter beschikking stelt, is veel uitgebreider en gedetailleerder dan voorheen. Hierdoor is er meer ruimte nodig op de geheugenkaarten. Oudere toestellen kunnen uitgerust zijn met een 4 Gb geheugenkaart, die te klein zijn voor het nieuwe kaartmateriaal. Hiervoor heeft Snooper 8 Gb vervangings geheugenkaarten, die voor ca. 39,00 € verkrijgbaar zijn. Met deze kaart in het toestel te steken kunt u ook uw oudere toestellen voorzien van het nieuwste kaartmateriaal. Een dergelijke geheugenkaart is voorbreid voor uw toesteltype en productieserie. Het is daarom van belang het juiste kaartje te bestellen. U kunt ons altijd een mailtje zenden met het serienummer van uw toestel, dan kijken wij welke geheugenkaart voor uw toestel geschikt is.

Mailadres: info@netintro.be