Oliv Magnetic Suction Mount Kit

GSM & Smartphones accessoires

 | 

Houders

 | 

oliv houders

<< Vorige


Oliv Magnetic Suction Mount Kit


Oliv Magnetic Suction Mount Kit


Artikelcode: OLIVSUCC-201911De Oliv zuignaphouder verbindt uw apparaat naadloos met de magnetische kracht van onze Smart Magnet-technologie. Met behulp van slimme magneten met een sterke moderne zuignapontwerp, biedt de Oliv zuignapbevestiging een veilige en eenvoudig te gebruiken mobiele montageoplossing. Van het voertuig naar het kantoor en thuis zal de Oliv zuignapsteun op vele vlakke, gladde oppervlakken worden gemonteerd. Met het modulaire ontwerp van de Link kunt u Oliv altijd en overal meenemen. We hebben Smart Magnets aan de voor- en achterkant van de Link geïnstalleerd, zodat u de link kunt gebruiken als een montageplatform voor uw apparaat, waar u ook bent. Bekijk de Oliv zuignapsteun met link in actie in de onderstaande video.

Oliv-producten zijn gebouwd met Smart Magnet-technologie en houden het apparaat in positie en zorgen voor een eenvoudige overgang van portret naar landschap montage. Compatibel met GPS, iPod, iPhone, smartphones en kleine tablets.

* Opmerking: De Oliv Shim (magneetplaat) moet op de achterkant van het apparaat worden geplaatst of op de achterkant van het apparaat CASE. Oliv Shim hecht niet aan siliconenhoesjes.
€ 39.99
€ incl.BTW 48.39

Aantal