Snooper AVNS9020 Ventura

Navigatie (PNA)

 | 

Snooper

 | 

Ventura

Volgende >>


Snooper AVNS9020 Ventura


Snooper AVNS9020 Ventura


Inbouwtoestel

Artikelcode: SNO-AVNS9020-VENVentura AVN9020, Dubbel Din (2Din) inbouw CD / DVD / radio-tuner met Bluetooth handfree en iPod aansluiting, met de succesvolle VenturaPRO satelliet navigatie-software!!

Op basis van hoogte, lengte, breedte, gewicht en lading van uw camper of caravan met personenauto berekent dit navigatiesysteem een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat u veilig op de plaats van bestemming komt.

Indien er geen route ingegeven is, waarschuwt de Ventura AVN9020 voor lage bruggen, smalle dorpskernen, steile hellingen. Ventura AVN9020 heeft een groot, 15,7 cm (6,2 inch) breedbeelddisplay (met aanraakbediening!), waarmee de chauffeur een veel beter zicht op de route heeft. De aanwijzingen worden groter en duidelijker weergegeven, zodat de gesproken instructies en waarschuwingen voor lage bruggen en smalle wegen op de Ventura AVN9020 in één opslag worden gezien.

Alle succesvolle navigatie kenmerken van de VenturaXL PRO (S7000) en Ventura PRO (S5000) vindt u terug in de Ventura AVN9020.

In de Ventura AVN9020 zijn de databases opgenomen van ACSI, Reisemobil's Bordatlas en Camper Stop van Facile-en-Route met meer dan 20.000  camperplaatsen en campings in 31 landen.

Door de speciaal ontwikkelde zoekmachine van de Ventura AVN9020 is het nu zelfs mogelijk om te zoeken naar camping of kampeerplaats met speciale voorzieningen denkend aan: zwembad, douche, warm water, wastafels, droogtommels, wasmachine's, discotheek, fitnessruimte, miniclub, biljart, sauna, zonnebank, televisie, speelautomaten, restaurants, speeltijn, minigolf, visgelegenheid etc etc! Camping wordt na de keuze vaak getoond met een bijbehorende foto! Nadat de gewenste camping of kampeerplaats gevonden is, zal de Ventura u hier zonder problemen naar toe brengen!

Daarbij is de Ventura AVN9020 tevens voorzien van een CD/DVD speler en Radio. Ook beschikt de Ventura AVN9020 over een Bluetooth (handfree) bel functie, is er een achteruitrij camera op aan te sluiten en kunt u met de meegeleverde iPod-kabel uw favoriete muziek rechtstreeks van u iPod of iPad afspelen.

De Ventura AVN9020 is voorzien van:

Verbeterde kaarten 
De nieuwste en verbeterde kaarten van Navteq.
Rijbaan instructie (Lane guidance )
De speciale rijbaan assistent software geeft van te voren een duidelijk overzicht van de te volgen rijbaan.
Knooppunt overzicht (Junction view)
Afbeeldingen van belangrijke snelwegknooppunten worden van te voren duidelijk weergegeven om veiliger te kunnen navigeren. 
Mijn snelheid ( My Speed )
De snelheidslimiet van nagenoeg elke weg in Europa wordt weergegeven.Men kan kiezen tussen snelheidslimieten voor auto’s, vrachtwagens of campers.
Ook is het mogelijk om een waarschuwingsalarm instellen voor als men ongemerkt de toegestane snelheid overschrijdt.
Navigeren op afslagnummer
Zoek en navigeer op afslagnummers op de snelweg in de verbeterde ‘zoek op kaart’ functie.
Uw route (Your route)
Creëer en sla een eigen routes op. Mogelijk om gebruik te maken van de kaart om de gewenste route uit te stippelen.
Nuttige plaatsen (POI’s) op de route
Zoek op nuttige plaatsen in de uitgebreide database langs de bereken de route.
Pas de grootte van de letters op de kaart aan
Mogelijkheid tot het vergroten van de letters van de straatnamen op het navigatiescherm om deze beter leesbaar te maken tijdens het navigeren.
Route klok (Route Timer)
De timer geeft aan hoe lang en hoeveel kilometer er is gereden en dat het verstandig is om pauze te nemen om even te rusten.

Lijst van landen in de Here-kaart:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Specificaties
PC systeemeisen: Windows Vista, 7 en 8, Windows 10 
AVN S9020 Hardware - Belangrijkste kenmerken 
6.2" kleuren LCD touch display
Radio Tuner
DVD-speler
CD Speler
Virtual CDC
Mp3 speler / Mp4 speler
Bluetooth handsfree
Gratis TMC
iPod-connectiviteit
Audio Video In - Achteruitrijcamera compatible
Screen Size 6.2"
Besturingssysteem WinCE 6.0
Weergave Definitie 800 * 480
Processor (CPU) CSR SIRF AT5512 ARM11
MCU STM32F10XX
Geheugen 128M Flash
Werkspanning DC 11V-14V
Werken de huidige MAX 15A
Stand-by stroom <6mA
Werktemperatuur -20 -70 °
Opslag -30 - 80 °
Video systeem Automatische PAL / NTSC / SECAM
Schermafmetingen 137.52mm (W) x 77.232mm (H)
Battery Type Lithium-batterij
TFT Driver MST776
Gewicht 2,6 kg Verbruiken 120W

€ 742.98
€ incl.BTW 899.01

Aantal