Snooper SC5800 DVR Ventura Pro

Navigatie (PNA)

 | 

Snooper

 | 

Ventura

Volgende >>


Snooper SC5800 DVR Ventura Pro


Snooper SC5800 DVR Ventura Pro


Ventura SC5800 DVR. 5-inch breedbeeld-LCD met ingebouwde dashcam en compatibiliteit met Tyre Pilot.

Artikelcode: SNO-S5800-VEN-PVentura SC5800 DVR. 5-inch breedbeeld-LCD met ingebouwde DVR en compatibiliteit met Tyre Pilot. Ventura is speciaal ontwikkeld voor caravans en campers en berekent veilige routes aan de hand van de breedte, de lengte, de hoogte en het gewicht van uw voertuig. Bevat unieke zoekfaciliteit voor meer dan 24.000 campings en camperparkeerplaatsen in 31 landen - geen enkele ander caravanspecifiek satellietnavigatiesysteem heeft zo’n grote database.

  • 5-inch LCD-touchscreen
  • Ingebouwde HD-dashcam
  • Compatibiliteit met Tyre Pilot.
  • Bluetooth-handsfree
  • Ruim 24.000 campings in heel Europa

Snooper Ventura Pro SC5800 DVR - 5-inch breedbeeld LCD-touchscreen met ingebouwde DVR en compatibiliteit met Tyre Pilot. Het beste navigatiesysteem voor caravans en campers is nu nog beter geworden. Met kruisingsoverzicht, baaninstructies en informatie over 24.000 campings en camperparkeerplaatsen in 31 landen - geen enkele ander caravanspecifiek satellietnavigatiesysteem heeft zo’n grote database.

Ventura bevat als eerste draagbare navigatiesysteem speciale routeplanning voor caravans en campers – plus de meermaals bekroonde flitspaallocatietechnologie van Snooper. Ventura is uitgebracht in 2009 en is een enorm succes gebleken, zeer gewaardeerd door caravan- en camperenthousiastelingen in heel Europa. U hoeft alleen de hoogte, de breedte en het gewicht van uw voertuig in te voeren en Ventura berekent automatisch routes zonder lage bruggen, ongeschikte wegen en andere gevaren.

Het Ventura Pro SC5800 DVR-satellietnavigatiesysteem van Snooper is het resultaat van vele maanden ontwikkeling, gebaseerd op onze branche-onderzoeken en feedback van de duizenden caravan- en campergebruikers. Daardoor is Ventura het meest uitgebreide draagbare satellietnavigatiesysteem voor caravans en campers op de markt geworden. Als basis gebruikt Ventura de gegevens van Here® Maps for Life, maar Ventura is verder uitgebreid met duizenden extra gegevens, om veel meer dekking te bieden voor wat betreft gevaren op de weg dan elk ander systeem op de markt.

Snooper Ventura Pro SC5800 DVR - Wat is er nieuw?

Ingebouwde HD-dashcamera
Met onze expertise en know-how op het gebied van satellietnavigatiesystemen, DVR’s en dashcams hebben we bij Snooper de SC5800 DVR gecreëerd, een unieke combinatie van onze bekroonde navigatie- en dashcameratechnologie. Ons nieuwste apparaat zorgt dat alle verkeersincidenten waarmee u op uw ritten door het uitgestrekte Europese wegennetwerk te maken krijgt, automatisch worden opgenomen en opgeslagen. De ultieme copiloot die nooit slaapt.

Zweepslag, leugens en fraude; een groei-industrie in het Verenigd Koninkrijk
Grotere voertuigen, zoals campers, caravans, vrachtwagens, bussen en touringcars, zijn vandaag de dag steeds vaker het doelwit van oplichters die verzekeraars en chauffeurs ruim een half miljard GBP per jaar kosten. Een woordvoerder van de verzekeringssector verklaarde “’crash voor cash’ is een bloeiende handel aan het worden: oplichters hebben alleen een auto en een beetje know-how nodig en ze kunnen aan de slag. We raden chauffeurs dan ook sterk aan stappen te ondernemen om de gevolgen van fraude zoveel mogelijk te beperken door een DVR-apparaat te gebruiken”.

Chauffeurs kunnen nu profiteren van bekroonde navigatiesystemen, die zorgen voor gemoedsrust door verkeersincidenten en/of overtredingen in heel Europa vast te leggen. En dat alles in één indrukwekkend apparaat.

Continue video-opname
Het zicht vanuit en alle geluiden in uw voertuig worden automatisch opgenomen met de ingebouwde microfoon van de Ventura SC5800 DVR. De videobestanden kunnen vervolgens naar uw pc worden gedownload via Snooper Player, zodat u beschikt over essentieel videobewijs van uw rit en eventuele incidenten die zich hebben voorgedaan.

GPS-videotechnologie
De Ventura SC5800 DVR is voorzien van de meest geavanceerde GPS-technologie en kan uw positie overal in Europa bepalen. Voor elk incident waarbij u betrokken bent, worden de locatie, het tijdstip en de datum van het incident en de snelheid van uw voertuig geregistreerd. Zo hebt u als het ware uw eigen ‘zwarte doos’.

GRATIS levenslange kaartupdates!  
De SC5800 DVR wordt standaard met GRATIS levenslange kaartupdates geleverd, zodat u altijd over de allernieuwste Ventura Pro-software en kaarten op straatniveau beschikt. Registreer uw apparaat na aankoop en ontvang gratis kaartupdates gedurende de levensduur van uw apparaat.*

*Ga naar http://bit.ly/1p1o3cx voor meer informatie.

5-inch LCD-display met hoge resolutie
De Ventura SC5800 DVR heeft een kristalhelder, makkelijk leesbaar 5-inch touchscreen-display voor een duidelijker beeld.

Modern en overzichtelijk menu.
De Ventura SC5800 DVR biedt een modern en overzichtelijk menu voor optimaal gebruiksgemak. Helder, fraai en strak.

Compatibel met Tyre Pilot
De Ventura SC5800 DVR is compatibel met het bandenspanningscontrolesysteem Tyre Pilot, voor verhoogde veiligheid op de weg en kostenbesparing. Bekijk de spanning en temperatuur van uw banden op het scherm, met het extra voordeel van audiosignalen bij spanningsverlies en abnormale temperatuurstijgingen.  

Bandengebreken spelen een rol in ruim 3% van alle verkeersongevallen en zijn het meest voorkomende defect dat direct bijdraagt aan een ongeval. Door de spanning van uw banden tijdens het rijden in de gaten te houden en te zorgen dat ze goed opgepompt zijn, kunt u uw tankkosten met maar liefst 10% verlagen, de levensduur van uw banden met 35% verlengen en het risico op een klapband of een lekke band verminderen.

Milieu-instellingen of lage-emissiezones
Lage-emissiezones (LEZ’s) zijn gebieden of wegen waar toegangsbeperkingen gelden voor de meest vervuilende voertuigen. Dit betekent dat voertuigen met een emissieniveau dat boven een bepaalde waarde ligt, uit de LEZ worden geweerd of, in bepaalde gevallen, dat de bestuurders van dergelijke voertuigen voor toegang moeten betalen. Als de verontreinigingsgraad van uw voertuig boven het toegestane emissieniveau ligt, berekent de Ventura SC5800 DVR een alternatieve route rond deze zones, zodat u minder kans loopt op boetes of bekeuringen.

Ventura bevat informatie over campings en camperparkeerplaatsen geleverd door Alan Rogers Travel, ACSI, BordAtlas en Camperstop!

Selecteer de gewenste faciliteiten in de ingebouwde ACSI-, BordAtlas- en CamperStop-database en zoek en navigeer naar een van de 24.000 campings en camperparkeerplaatsen in 31 landen van Europa. In veel gevallen laat Ventura u voordat u vertrekt ook nog een foto van uw gekozen camping zien!

Snooper heeft de handen ineengeslagen met camping- en camperparkeerplaatsspecialisten ACSI, BordAtlas en CamperStop, om u de meest volledige camping- en camperparkeerplaatsdatabase te kunnen bieden, die standaard op de Ventura is opgeslagen. U hoeft slechts het land en de regio in te voeren waar u naartoe wilt en vervolgens uw wensen te selecteren uit een uitgebreide lijst campingfaciliteiten, zoals een zwembad, watersport, een rivier in de buurt, aan zee of met winkels, restaurants enz. Ventura doet de rest. Er wordt dan een lijst weergegeven met campings die aan uw criteria voldoen, soms zelfs met foto’s, zodat u de camping zelf kunt zien. Zodra u de gewenste camping of camperparkeerplaats hebt geselecteerd, leidt Ventura u er rechtstreeks naartoe.

The Caravan Club, Alan Rogers en The Camping & Caravanning Club
Snooper Ventura heeft nu ook complete lijsten van Caravan Club-campings, Caravan Club-erkende campings plus The Camping & Caravanning Club-campings - allemaal reeds geladen, zodat u er met één druk op de knop naartoe kunt navigeren!

Nieuwe, verbeterde kaarten
Meest recente kaarten op straatniveau, geleverd door Here® Maps for Life.

Kruisingsoverzicht
Schermvullende afbeeldingen van grote snelwegkruisingen helpen u veiliger te navigeren

Baaninstructies
Speciaal geformuleerde baaninstructiesoftware geeft vooraf aan welke rijstrook of rijstroken moeten worden gebruikt als u een kruising nadert, voor uw veiligheid.

My Speed®
De snelheidslimiet van bijna elke weg in Europa kan nu altijd duidelijk worden weergegeven op de Ventura SC5800 DVR. Kies tussen maximumsnelheden voor auto's en adviessnelheden voor caravans en campers. My Speed kan u bovendien waarschuwen als u per ongeluk de snelheidslimiet overschrijdt.

Navigeren op afslagnummer
U zoekt en navigeert naar snelwegafslagen met behulp van de verbeterde functie 'Zoek op kaart', die nu afslagnummers bevat.

Uw route
Creëer uw eigen routes en sla ze op. Selecteer in de kaartweergave de weg die u wilt nemen of zoek weg voor weg en gebruik 'Uw route' om uw eigen persoonlijke routes samen te stellen.

Zoeken naar nuttige plaatsen op route
Zoek in onze uitgebreide lijst met Nuttige plaatsen met behulp van de nieuwe zoekfaciliteit voor NP's op de route. Met deze functie kunt u nuttige plaatsen specifiek langs uw vooraf geprogrammeerde route zoeken.

Instelbare kaarttekst
U kunt de straatnamen en wegnummers op het scherm vergroten, zodat ze makkelijker te lezen zijn voor veiligere navigatie.

Begrenzer
Stel de begrenzer zodanig in dat u wordt gewaarschuwd pauzes te nemen. Stel de maximaal toegestane rijtijd in en bepaal hoe lang van tevoren u wilt worden gewaarschuwd dat u weer aan een pauze toe bent. De begrenzerklok informeert u hoeveel rijtijd u nog hebt en zal u automatisch waarschuwen als het tijd is om pauze te nemen.

Autonavigatie
Hoewel Ventura specifiek is ontworpen voor navigatie met een caravan of in een camper op veilige en toegestane wegen, heeft het product ook een autostand. Wanneer u de Ventura in autostand zet, wordt u over de meest effectieve routes voor auto’s geleid!

GRATIS softwareupdates!
Bij Snooper begrijpen we dat de technologieontwikkeling soms moeilijk bij te houden is. Zodra je een nieuwe pc of televisie hebt aangeschaft, is die alweer ouderwets. Daarom bieden we u gratis sofwareupdates! Daar de technologie van Snooper’s Ventura steeds maar beter wordt, blijft u zo bij de tijd en weet u dat u altijd de meest actuele apparatuur hebt!

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Ventura-routeplanning
Ventura gebruikt gegevens van Here® Maps for Life, erkend marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de optimale route.

Standaard uitgebreide Europese dekking
Ventura wordt standaard geleverd met uitgebreide Europese wegenkaarten.

De uitgebreide Europese dekking omvat nu:-
Verenigd Koninkrijk• Ierland• Frankrijk• Spanje• Portugal• Italië• Oostenrijk• Zwitserland• België• Nederland• Luxemburg• Duitsland• Denemarken• Noorwegen• Zweden• Finland• Polen• Estland• Litouwen• Tsjechië• Letland• Liechtenstein• Hongarije• Roemenië• Slowakije• Slovenië• Servië• Montenegro• Kroatië• Turkije• Griekenland• Albanië• Bosnië & Herzegovina• Bulgarije• Macedonië• Rusland
€ 300.00
€ incl.BTW 363.00


Aantal   Alternatieven