Sonim XP5560 BOLT - Black

GSM & Smartphones

 | 

Sonim

Volgende >>


Sonim XP5560 BOLT -  Black


Sonim XP5560 BOLT - Black


3 jaar onvoorwaardelijke garantie

Artikelcode: SON-XP5560-BLBEHEER UW WERKPLOEG OP VEILIGE WIJZE MET DE SONIM XP5560 BOLT IS

De Sonim XP5560 BOLT IS is gemaakt voor diegenen die werken in de meest extreme, gevaarlijke en/of geïsoleerde omgevingen. Het is de nieuwste toevoeging aan Sonims line-up zeer robuuste mobiele telefoons. Voorzien van Voorzien van Push-To-Talk en Lone worker noodresponsmogelijkheden* zorgt de Sonim XP5560 BOLT IS ervoor dat men alle omstandigheden contact met elkaar kan blijven houden. Hiernaast is de XP5560 BOLT IS als intrinsiek veilig gecertificeerd, wat betekent dat het toestel geen buitensporige hitte of vonken zal genereren die tot een explosie kunnen leiden in brandstofrijke omgevingen. Hierdoor kan hij zelfs in de meest gevaarlijke omgevingen worden gebruikt, ook daar waar reguliere mobiele telefoons niet zijn toegestaan. 

De Sonim XP5560 BOLT IS ontworpen om zelfs de aller hardvochtigste werklocaties te overleven en tegelijkertijd de veiligheid van de medewerker te waarborgen. De Sonim XP5560 BOLT IS is gebouwd volgens Sonims Rugged Performance Standards van wereldklasse en kan worden ondergedompeld in water, vallen op beton en zelfs overreden worden door een vrachtwagen zonder ook maar één ding te missen. De RPS standaard van Sonim gaat verder dan de Mil-Spec standaard certificering, waardoor bedrijven hun cruciale bedrijfsprocessen operatief kunnen houden. De lange accuduur zorgt ervoor dat personeel het toestel gedurende meerdere diensten kan gebruiken, terwijl ze tegelijkertijd toegang hebben tot een groot aantal doelgerichte, professionele PTT accessoires die de intrinsiek veilige oplossing nog eens verder verbeteren. Ook worden de totale kosten van eigendom (TCO) van de XP5560 BOLT IS dankzij de vooraanstaande, allesomvattende garantie van 3 jaar enorm gedrukt. 

Of u nu boort op een olieplatform, een fabrieksmedewerker bent in een chemische fabriek, een elektricien tijdens zijn werkzaamheden of het beheer voert over een benzineleiding, de Sonim XP5560 BOLT IS is de ideale oplossing om de productiviteit en veiligheid van de mobiele werkploeg te verbeteren.

Datsheet kunt U hier downloaden.

* Raadpleeg uw netwerkaanbieder voor beschikbaarheid
€ 388.43
€ incl.BTW 470.00

Aantal